Доставка

24/7

Самовивіз

24/7

cart

10

9999.99грн

Ваше замовлення

Оформити

Що таке гункани і як їх їдять?

Страви Японії представлені у вигляді суші, як це могло скластися у поданні наших співвітчизників. Гункани - це окремий вид ліпних ролл, яким потрібний особливий порядок приготування.

Калорійність варіюється між 200 і 240 Ккал, що говорить про можливість вживати цю страву при активному схудненні. Страва легко засвоюється, поповнюючи організм необхідними вітамінами.



Які начинки використовують для гукан?

Розібравшись з тим, що таке гункани, можна вивчити, які використовуються в процесі приготування начинки. Поїсти можна кілька варіантів гукан, де містяться такі інгредієнти:

  • лосось. Традиційний тип начинки, що застосовується у традиційних суші. Доповнюється все майонезом, здатним прикрасити рибний смак;
  • вугор. Для даної риби потрібно доповнення у вигляді кунжуту та соусу унаги;
  • креветки. Цікавий варіант, де допускається застосування майонезу як заправки;
  • ікра, доповнена майонезом;
  • чука, доповнена горіховим соусом та кунжутом.

Замовити гункани до дому з будь-яким з перерахованих типів начинки ви можете зараз в Online-Sushi. Приготування здійснюється відповідно до рецептів, що існують багато років, тому ваші враження будуть правильними.

Як готують суші гункани?

Щоб приготувати гункани, необхідно підготувати інгредієнти: два листи норі, рис (1,5 склянки), одне із зазначених вище начинок. Приготування відбувається так:

  1. рис промивається, заливається водою, щоб вона повністю покривала вміст, ставиться на плиту, все має закипіти. Після цього під закритою кришкою потрібно тримати все із мінімальним рівнем вогню;
  2. необхідно перемішати рисовий оцет із цукром, сіллю. Отримана суміш вариться і помішується - не можна закипіти їй;
  3. рис перекладається у широке блюдо. До нього додається соус. Все потрібно розмішати різкими рухами;
  4. необхідно скористатися рисовим оцтом, щоб змочити у ньому руки. Формуються кульки по півтора сантиметри завдовжки, 1 див висота;
  5. лист норі потрібно порізати смужками відповідної ширини, щоб загорнути кульки в них.

Начинка викладається на рисову подушку. Тепер ви знаєте, що таке гункани, і як вони готуються.



Як треба їсти гункани?

Ця страва є урочистою, тому вона подається на стіл в особливих випадках. З цієї причини висуваються високі вимоги. Як їдять гункани правильно:

  • мачати рис у соус не можна - тільки рибу або креветки;
  • користуватися потрібно лише паличками. З їхньою допомогою вмочують листки імбиру в соусі;
  • можна їсти імбир між гуканами.

Якщо ви хочете смачно поїсти, замовляйте у нас суші з доставкою по Києву у будь-який час. Перевезення виконується протягом кількох годин незалежно від адреси. Доступна не тільки доставка суш, а й можливість самовивозу. Це гарантує знижку в 30% на всі варіанти гункану та інші страви, які готують наші майстри. Зробіть святкову вечерю максимально смачною завдяки японській кухні, яка є корисною та пропонує незвичайні рішення.

Умови доставки

Охоплення - весь Київ. Вартість: від 300грн безкоштовно.

Середнє очікування доставки: до 1.5 години.

Або НЕ чекайте: Самовивіз -30% на все меню. (М. Почайна)

Акція! CASHBACK -20% на всі суші-сети!

Контакти

м. Почайна

пр-т. Степана Бандери 21

м. Героїв Дніпра

пр-т. Оболонський 47/42

Замовлення по телефону

(066)-288-44-00
(067)-288-44-00
(093)-288-44-00
Меню Суші-сети Роли Суші Салати Добавки Напої Самовивіз Акції Відгуки Доставка Кошик Про нас Блог

Контакти

(066)-288-44-00 (067)-288-44-00 (093)-288-44-00 м. Почайна
пр-т Степана Бандери 21
assorti