Доставка

9:00 - 22:00

Самовивіз

9:00 - 22:00

cart

10

9999.99грн

menu button

Ваше замовлення

Оформити

Калорійность суші — скільки калорій в суші та ролах

Страви японської кухні давно стали популярними в усьому світі. У них застосовуються різні інгредієнти, тому кожен може знайти для себе варіант, який припаде йому до душі. Вишуканий смак, корисний склад та невелика калорійність суші та ролів дозволяє вживати їх людям, що стежать за вагою і дотримуються суворої дієти. Ці страви швидко втамовують голод, при цьому абсолютно не шкодять фігурі.

У їх складі присутні вітаміни групи В, жирні кислоти Омега-3, кальцій, інші необхідні організму мікроелементи. Сьогодні кожен бажаючий може замовити роли з доставкою, створені з найсвіжіших продуктів. Особлива технологія приготування дозволяє повністю зберігати всі корисні речовини і смакові якості.

Калорійность суші — скільки калорій в суші та ролах

Як порахувати калорійність суші

Щоб розрахувати калорійність ролів та суші, потрібно врахувати всі компоненти, що входять до складу страви і підсумувати їх енергетичну цінність. В якості інгредієнтів можуть виступати:

  • рис;
  • риба;
  • водорості норі або інші;
  • омлет тамаго;
  • морепродукти —креветки, м'ясо краба, інші делікатеси;
  • тофу або сир;
  • курка;
  • овочі;
  • гриби;
  • фрукти.

Крім цього, не можна забувати про енергетичну цінність соєвого соусу (в 100 грамах приблизно 15 ккал) та васабі (в 10 грамах — 60 ккал). Все це потрібно враховувати, підраховуючи калорійність суші-сету.

З точністю розрахувати, скільки калорій в сушах, може бути важко. Це пов'язано з тим, що калорійність продуктів, що входить до них, залежить від безлічі факторів:

  • умов утримання риби, якості кормів для неї;
  • сортів та способів обробки рису;
  • рецептів приготування, які в різних закладах можуть відрізнятися.

Наприклад, навіть незначна заміна класичних інгредієнтів аналогами здатна привести до того, що енергетична цінність готової страви зміниться в більшу або меншу сторону.

Проте, загальне уявлення про це допоможе отримати наступна таблиця калорійності суші:

Назва страви
Кількість ккал в 100 гр
Білки, г
Жири, г
Вуглеводи, г
Каліфорнія
176 7 9 17
Філадельфія
142 10 7 11
Індіана
318 13 7 55
Дракон
226 7 12 22
Суші з куркою у вершках 
117 7 5,4 12,6


Калорійність суші (100 гр) в різних ресторанах може трохи відрізнятися, однак у цілому ця страва підходить для дієтичного харчування та може вживатися навіть професійними спортсменами.

Які суші та роли найбільш калорійні

Скільки калорій міститиметься в ролах — залежить від їх складу. Любителі азіатської кухні повинні знати важливе правило: чим менше компонентів у страві, тим менше калорій у ній. Наприклад, сашимі вважається висококалорійною їжею, так як в них застосовуються сорти калорійної риби, в яких міститься багато білків та жирів. Тому така закуска буде гарним доповненням до інших страв, які мають меншу харчову цінність. Низькокалорійним варіантом її навряд чи можна вважати.

Смачна страва з високою енергетичною цінністю — це знамениті роли Темпура, що представляють собою класичні рулетики з рису з начинкою, загорнені в норі. Вони обсмажуються в клярі з додаванням великої кількості масла, до появи золотистої скоринки. У 100 г подібних ласощів міститься 508 ккал, що приблизно дорівнює енергетичній цінності Біг Мака. Калорійність запечених суші, які подаються в теплому вигляді, буде менше, ніж у смажених, проте також досить високою. Показники зростають й при додаванні різних соусів, вершкового сиру, омлету томаго, жирних сортів риби.

Калорійность суші — скільки калорій в суші та ролах

Які суші та роли найменш калорійні

Якщо ви хочете замовити суші-сети з низькою калорійністю, зверніть увагу на ті, які містять в своєму складі овочі. Калорійність вегетаріанських суші з авокадо або огірком невисока - близько 140 ккал, при цьому вони залишаються джерелом необхідних для організму поживних речовин, вітамінів та мікроелементів. За своїми смаковими якостями вони можуть поступатися більш ситним аналогам, в яких використовується жирна риба та інші компоненти з високою енергетичною цінністю. Однак саме вегетаріанські рулетики з овочами або крабовим філе — кращий вибір для тих, хто хоче харчуватися смачно і при цьому худнути. Оптимальне поєднання продуктів в кожній порції сприяє прискоренню метаболізму та уповільнює процеси старіння.

Щоб знизити калорійність страви, можна вдатися до невеликої хитрості — замінити традиційний білий круглий рис коричневим. Він містить більше клітковини, а отже організму легше його засвоїти. Також потрібно пам'ятати про правило — «чим менше інгредієнтів, тим менше калорій», і, ящко можна, відмовитися від використання соусів та інших добавок.

Якщо ви хочете спробувати страви японської кухні, створені досвідченими кухарями, вам допоможе цілодобова доставка суші від компанії Online-Sushi. Ви можете вибрати будь-які страви із запропонованого меню, щоб гідно оцінити їх вишуканий смак. Компанія дбає про своїх клієнтів, тому пропонує:

  • Високу якість продуктів;
  • Ввічливе оперативне обслуговування;
  • Можливість зробити замовлення зі знижкою;
  • Подарунок від шефа всім іменинникам;
  • Спецпропозицію для тих, хто хоче забрати замовлення самостійно;
  • Різні способи оплати.

Online-Sushi працює цілодобово без вихідних, щоб ви могли зробити замовлення в зручний для себе час та насолодитися улюбленими стравами вдома або в офісі.

-23 %

Суші сет "Simple"

CASHBACK! ПОВЕРНЕМО 20% ВІД ЧЕРВОНОЇ ЦІНИ!

Суші сет "Simple"

850г/36шт: Каліфорнія: Краб в кунжуті, Лосось в ікрі, Сирний рол, Норімакі лосось..

470,00 грн

360,00 грн

-22 %

Суші сет "Popular"

CASHBACK! ПОВЕРНЕМО 20% ВІД ЧЕРВОНОЇ ЦІНИ!

Суші сет "Popular"

860г/32шт: Філадельфія: Лосось в ікрі, Лосось зверху, Вугор в кунжуті, Рол Сирний Боніто..

515,00 грн

400,00 грн

-25 %

Суші сет "Elite"

CASHBACK! ПОВЕРНЕМО 20% ВІД ЧЕРВОНОЇ ЦІНИ!

Суші сет "Elite"

1750г/56шт:  Deluxe роли: Подвійний лосось, Креветка в ікрі, Вугор з лососем, Особливі роли: Гострий тунець, Гриль лосось. Нігірі-суші (х6шт): лосось, креветка, вугор. Гункан-суші (х10шт): лосось, креветка, вугор, чука, ікра..

1.200,00 грн

900,00 грн

-21 %

Суші сет "Special"

CASHBACK! ПОВЕРНЕМО 20% ВІД ЧЕРВОНОЇ ЦІНИ!

Суші сет "Special"

750г/30шт: Червоний Дракон, Каліфорнія вугор в кунжуті, Філадельфія Вугор в кунжуті, Вугор в стружці з Томаго...

535,00 грн

420,00 грн

Умови доставки

Охоплення - весь Київ. Вартість: від 400грн безкоштовно.

Середнє очікування доставки: до 1.5 години.

Або НЕ чекайте: Самовивіз -30% на все меню. (М. Почайна)

Акція! CASHBACK -20% на всі суші-сети!

Контакти

м. Почайна

пр-т. Степана Бандери 21

м. Героїв Дніпра

пр-т. Оболонський 47/42

Замовлення по телефону

(066)-288-44-00
(067)-288-44-00
(093)-288-44-00
Меню Суші-сети Роли Суші Салати Добавки Напої Самовивіз Акції Відгуки Доставка Кошик Про нас Блог
assorti