Доставка

24/7

Самовивіз

24/7

cart

10

9999.99грн

Ваше замовлення

Оформити

Популярні соуси в японській кухні

У будь-якій справі важливо звертати увагу на деталі, щоб отримати ідеальний результат. Приправи та інші добавки можуть, як перетворити смакові якості найпростішої страви, так і зарубати на корені неординарну задумку кухаря.

Національна японська кухня вважається однією з найвишуканіших і витончених. Вона служить джерелом натхнення для суші-майстрів по всьому світу, адже жителі Японії знають, як з простих інгредієнтів зробити справжній гастрономічний шедевр. Саме тому вибирати японські соуси варто особливо обережно, попередньо вивчивши питання більш детально.

Зверніться до представників Online-Sushi для консультації. Кваліфіковані фахівці швидко підберуть оптимальні добавки до суші, виходячи з Ваших особистих уподобань у їжі.


ТОП-6 соусів японської кухні

Кухням різних народів світу притаманні свої особливості, цікаві традиції та унікальні секрети. Наприклад, французи звикли до вишукувань і достатку різних продуктів. Американці також схиляються до масовості щодо їжі. Вважається, що кулінарія найкраще відображає менталітет нації.

Японці надзвичайно скрупульозні і педантичні в повсякденному житті, приготування їжі для них - це важливий процес, схожий на художнє конструювання. Саме тому японські соуси для ролів представлені в широкій різноманітності.

Також не варто забувати, що у східній кухні прийнято використовувати лише органічні, якісні продукти, які піддаються мінімальній обробці. Як наслідок, всі японські соуси до суші мають яскраво виражений, пікантний смак і водночас корисні для здоров'я людини. Давайте розберемося на конкретних прикладах.

Соєвий соус

Мабуть, найпопулярніший японський соус, який можна знайти у будь-якому магазині та ресторані. До його складу входить всього 4 простих інгредієнта (пшениця, вода, соя та сіль), технологія виготовлення була виведена багато десятиліть тому, але залишилася незмінною до сьогоднішнього часу.

Чим довше витримується суміш, тим темніший її колір і насиченіший смак. За традицією соєвий соус подається порційно, у невеликих піалах. Він добре поєднується з м'ясом, морепродуктами та іншою їжею, надає страві пікантності та апетитності, а тому часто використовується для приготування маринаду або є базою для створення інших заправок.

Горіховий соус

З'явився відносно недавно, але швидко полюбився широкому загалу за відмінний смак і хороший рецептурний склад. Існує кілька варіацій приготування цього соусу, шеф-кухарі не бояться експериментувати та додавати до складу нові продукти.

Стандартний рецепт включає такі компоненти, як рисовий оцет, соєві боби, кунжут, соєвий соус, трохи борошна. Відмінною рисою цієї приправки є м'яка, кремоподібна текстура, що нагадує найніжнішу пасту. Зазвичай його їдять із овочами, морепродуктами, салатом чука.

Соус Унагі

Має яскраво виражений рибний смак з нотками прокопченості, практично бере участь у стравах, де в компонентному складі є вугор. Його назва з японської так і перекладається, як вугор. Має тягучу, високов'язку текстуру, за рахунок того, що максимально уварюється на вогні.

Соус Спайс

В рецепті беруть участь такі інгредієнти, як: ікра тобіко, паста кімчі, японський майонез, часник у дозованій кількості. Саме цей соус додають у запечені роли, він є невід'ємним компонентом гунканів.

Соус Кімчі

Для його створення, кухарі використовують відразу кілька видів перців, часник, імбир та різноманітні фрукти. В результаті виходить заправка з неповторним смаком, коли солодкі нотки поступово змінюються гостротою. Подається до теплих рол, а також суші з м'ясом.

Васабі

У рейтингу «найсмачніші японські соуси» стабільно займає лідируючі позиції. Сьогодні складно уявити східну кухню без заправки яскравого зеленого кольору, вона є доповненням кожної другої японської страви (не тільки суші, але також бульйонів, тощо).

Васабі - це абсолютно органічний продукт, рослина, яка за всіма ознаками дуже нагадує хрін. Плід має надто насичений смак, тому подавати його в чистому вигляді не прийнято.


Характерні особливості японських соусів

Соуси японської кухні настільки колоритні та різноманітні у своєму прояві, що підкорять смаковими якостями самого хитромудрого гурмана. Японці важливе місце відводять природі, вивченню навколишнього світу. Національні страви вони готують з натуральних продуктів, щоб їжа була корисною, поживною, але низькокалорійною.

Замовляйте смачні роли, зроблені з добірних інгредієнтів, в Online-Sushi зараз. Доставка суші в Києві діє 24/7, доступний самовивіз.


Соєвий соус

100мл

Соєвий соус

соус соєвий натуральный..

20,00 грн

Умови доставки

Охоплення - весь Київ. Вартість: від 300грн безкоштовно.

Середнє очікування доставки: до 1.5 години.

Або НЕ чекайте: Самовивіз -30% на все меню. (М. Почайна)

Акція! CASHBACK -20% на всі суші-сети!

Контакти

м. Почайна

пр-т. Степана Бандери 21

м. Героїв Дніпра

пр-т. Оболонський 47/42

Замовлення по телефону

(066)-288-44-00
(067)-288-44-00
(093)-288-44-00
Меню Суші-сети Роли Суші Салати Добавки Напої Самовивіз Акції Відгуки Доставка Кошик Про нас Блог

Контакти

(066)-288-44-00 (067)-288-44-00 (093)-288-44-00 м. Почайна
пр-т Степана Бандери 21
assorti