
10
9999.99грн
Доставка
24/7
Самовивіз
24/7
10
9999.99грн
Ваше замовлення
ОформитиВесела вечірка, спонтанний прихід гостей чи просто бажання швидко та смачно перекусити — у будь-якій із перерахованих ситуацій виручать суші. Смак страви, що так полюбилася українцям, багато в чому залежить від того, якою була використана риба для суші.
Найпростішим і найзручнішим способом здобувати бажане є замовлення страви спеціалізованої компанії, тим більше, що знижка на суші в Києві може бути дуже великою. Особливо важливий правильний вибір під час самостійному приготуванні, проте здебільшого хатніх кулінарів не знають, чи підходить риба вугор для суші або краще вибрати інші різновиди. Ознайомлення зі статтею дає змогу більше дізнатися про традиційну японську страву та правила вибору інгредієнтів.
Рецептів приготування улюблених у всьому світі рисових кульок із начинкою є безліч, тому в соцмережах нерідко спалахують суперечки на тему «використовується риба для суші сира або солона» та інші теми. Щоби знайти відповіді питання, треба познайомитися з історією появи страви.
Прийнято вважати, що з’явилися азіатські ласощі в Японії, проте це не так. Уперше ідея закочувати рибні шматочки в рис з’явилася в Китаї, у якому рис вирощувався у величезних кількостях. У Японії підхопили ідею використовувати рис для зберігання солоних рибних тушок та вдосконалили. Рибини в рисі з добавкою натурального оцту та солі клали під прес та витримували кілька місяців. У такому вигляді напівфабрикати могли зберігатися до року, а для споживання достатньо було обтрусити рис.
Такі «консерви» не боялися перепадів температур, тому мореплавці брали їх із собою в подорож. Тобто спочатку використовувалася маринована риба «сусі», що й підтверджує наявність китайського ієрогліфа, який зараз практично не застосовується.
Смужки та шматочки свіжої сирої риби почав використовувати в дев’ятнадцятому столітті токійський кухар Йохей Ханай.
Розроблений ним рецепт дав змогу скоротити час приготування та покращуючи смак. Разом з мігрантами з Китаю та Японії страва потрапила до США, а потім підкорила Європу.
Так почалася переможна хода рисово-рибних грудочок світом.
Відповідь на запитання «з якої риби роблять суші зараз» досить велика:
Незалежно від того, яку рибу додають у роли, вона має бути свіжою, що можна визначити за такими ознаками:
Важливим чинником під час виборів є ступінь заморозки. В Україні свіжовиловленого морського лосося чи морського окуня знайти непросто, але продукти глибокого заморожування цілком доступні. Переморожений продукт можна дізнатися за пухкістю м’яса та легкістю відокремлення від кісток. Знаючи, яка риба підходить для суші, можна не лише приготувати делікатес за традиційним рецептом, а й покращити технологію без ризику для здоров’я.
Якщо із самостійним приготуванням виникають проблеми, немає часу на рибний шопінг або виникають сумніви, як основний продукт, має сенс зробити замовлення в ресторані з гарною репутацією. Суші Мейстери не тільки знають, з якою рибою можна робити суші за різними рецептами, але й гарантовано використовують якісні продукти від надійних постачальників.
Щоби рибні продукти були безпечними для здоров’я, тушки злегка приморожують або прогрівають паром, знищуючи таким робом гельмінтів.Популярністю користуються комбінації морських водоростей, рису, прянощів, овочів зі слабосоленим лососем і сьомгою. Цікавий смак надає страві маринована за особливими рецептами риба з тонким смаком і ароматом.
В Україну свіжоморожена та копчена риба доставляється надійними постачальниками з таких країн:
Найпростіший, зручний та безпечний спосіб здобувати найсмачніші делікатеси — замовити суші в Києві на сайті онлайн-ресторану Online-Sushi. Зробити замовлення просто — достатньо вибрати улюблений різновид страв, вказати категорію (сет, порцію) та адресу доставки та оплатити.
Клієнтів часто цікавить, яку рибу використовують для ролів в Online-Sushi. Найбільшою популярністю користуються:
Компанія дбає про своїх клієнтів та цінує репутацію, тому використовує виключно продукти, якість яких підтверджують сертифікати.
Незалежно від того, з якої риби роблять роли для конкретного замовлення, доставка буде виконана вчасно. Замовлення доставляються Києвом безкоштовно на суму від 300 гривень впродовж 1,5 години. Компанія пропонує також самовивіз із 30 % знижкою на все меню. Доставка в Києві цілодобова, без вихідних.
Крім основної страви в Online-Sushi, можна замовити доставку салатів, добавок (соєвий соус, маринований імбир та ін.), напоїв. Компанія гарантує бездоганну свіжість та високу якість продукції.
200г/8шт
лосось, вершковий сир, ікра, огірок..
180,00 грн
-22 %
CASHBACK! ПОВЕРНЕМО 20% ВІД ЧЕРВОНОЇ ЦІНИ!
1000г/32шт: Філадельфія: Лосось в ікрі, Лосось в стружці, Лосось зверху, Вугор в кунжуті..
515,00 грн
400,00 грн
170г/8шт
краб, огірок, майонез, кунжут..
100,00 грн
200г/8шт
вугор, вершковий сир, соус унагі, кунжут, огірок..
150,00 грн
Умови доставки
Охоплення - весь Київ. Вартість: від 300грн безкоштовно.
Середнє очікування доставки: до 1.5 години.
Або НЕ чекайте: Самовивіз -30% на все меню. (М. Почайна)
Акція! CASHBACK -20% на всі суші-сети!
Контакти
м. Почайна
пр-т. Степана Бандери 21м. Героїв Дніпра
пр-т. Оболонський 47/42